Laden...
Nieuws
  • Home
17
10
2020

25 Oktober Jeugd Examens bij GYM Hoofddorp

Door Tamara 0

Wij hebben intern met ons team een nieuw protocol geschreven om de jeugd te trainen en te examineren. Hiermee willen wij onze jeugdleden bewust maken van de sport die ze beoefenen en ze ook motiveren om te blijven ontwikkelen, zodat een ieder zijn of haar doel zal bereiken. Uitsluitend de kinderen die door de trainer zijn geselecteerd (aangewezen) nemen deel aan het examen.

Op zondag 25 oktober zullen wij het eerste Basis examen gaan afnemen.

De kinderen krijgen huiswerk mee tbv het examen. De komende weken zullen de kinderen tijdens de reguliere trainingen ook op het examen voorbereid worden. We gaan er samen naartoe werken. Het is dus belangrijk dat de kinderen elke week komen trainen.

Het programma 25 oktober is als volgt : (onder voorbehoud van wijzigingen)

Junioren ( < 6 jaar) 11:00 tot 12:00 (GYM Junior League)
Jeugd (7-10 jaar) 12:30 tot 13:30 (GYM Rising League)
Jeugd (11-15 jaar) 14:00 tot 15:00 (GYM No Mercy League)

Alle kinderen worden 15 min voor aanvang van het examen verwacht. Per kind mogen er maximaal 2 personen komen kijken. Dit i.v.m. de geldende maatregelen (1.5m) omtrent COVID-19.

Na afloop van het examen word het behaalde Basis (oranje) certificaat uitgedeeld. Hiermee hebben de kinderen zich officieel gecertificeerd met het beheersen van de basis technieken van het kickboksen binnen hun eigen league.

We laten na 25 oktober weten wanneer het 2e vervolgexamen plaats vind. Dan zullen de kinderen examen doen voor het Basis + (paars) certificaat. Het 3e examen is het eindexamen en dan zullen de kinderen alles moeten laten zien wat ze hebben geleerd om hun officiële diploma (blauw) te behalen. Na het behalen van blauw hebben ze alle facetten binnen hun eigen league afgerond!

schrijver: Tamara